Loading

Loading

Hawkhill

Korkeatasoiset lomamökit ja kokoushuvilat Uudellamaalla Nuuksion kansallispuiston ympäröimänä.

Varaa upea hirsimökki rauhallisen järven rannalla Nuuksion kansallispuiston ympäröimänä. Kaikissa mökeissä oma piha, ranta ja rauha. Vuokraa mökki viikonlopuksi tai viivy koko viikko saunoen, soudellen ja rennosti Nuuksion luonnosta nauttien.

Miksi valita mökkiloma Hawkhillilla?
- Ympäristöystävällinen ja vastuullinen (CO2 vapaa 2020)
- Korkeatasoiset vuokramökit ja kokoushuvilat
- Perheyritys lähes 60v kokemuksella
- Paljon tekemistä ympäri vuoden

Yrityksille tarjoamme korkeatasoiset kokoushuvilat yritystapahtumiin, virkistyspäiviin tai kokousiin. Järjestämme tapahtumaasi tarjoilut ja ohjelman luonnossa.

Hawkhill
Koivulan Kartano

Koivulan Kartano

Tervetuloa Koivulan Kartanon kodikkaaseen tunnelmaan!

Majoitu luonnonläheiseen hotelliin hyvien liikenneyhteyksienvarrella. Perhehotellimme sijaitsee järvikaupunki Lohjan kupeessa, vain 60 km Helsingistä ja lentokentältä. Voit aistia kartanon 1500-luvulle asti ulottuvaa historiaa, nykypäivään päivitetyssä hotellissamme. Kun haluat järjestää ikimuistoisen juhlan, tapahtuman tai kokouksen, tarjolla on siihen sopivat monipuoliset tilat ja ruokapalvelu. Kesäisin kahvila kutsuu herkuttelemaan leivoksia ja suolaisia piirakoita.

Koivulan Kartanossa on kaksi juhlatilaa; päärakennuksen juhlasali, johon mahtuu noin 60 vierasta ja kartanon vanha viljamakasiini jonka kokoustilaan mahtuu juhlimaan noin 40 henkeä.
Kesäisin kartanon pihapiirissä on 100 henkilön juhlateltta.