Loading

Loading

Magian manifesti

Magian manifesti

Omassa maailmassani ruoka on aina elämys, se on tärkeä osa hyvää elämää ja onnellisia hetkiä. Muutettuani lähelle Nuuksiota muutama vuosi sitten ymmärsin luonnonpuiston upeat mahdollisuudet. Meillä on mahdollisuus nauttia metsistä ja järvistä, merkityistä reiteistä, villieläimistä ja upeista retkeilypaikoista. Luonto tuo meille paljon onnellisia hetkiä ja minun tavoite on luoda niihin hetkiin myös huikea ruokaelämys. Voit tilata kauttani ruokakorin patikointiretkelle, höyryävän kuuman keiton levähdyspaikalle tai vaikka istuvan illallisen laavulle pitkän vaelluksen jälkeen. Sytytän tulet, keitän nokipannukahvit ja valmistan illallisen, te saatte nauttia!

Lisäksi minulla on laaja repertuaari erilaisia tarjoiluvaihtoehtoja kokouksiin, illanistujaisiin ja perhejuhliin. Olen erikoistunut kasvisruokiin, vaikka menuni lähes aina kattavat myös muut vaihtoehdot. Lähiruoka, kasvisten käyttö, perinteet ja metsän antimet tukevat kestävää gastronomiaa ja vastuullisuutta ympäristöstä. Upea suomalainen luonto tarjoaa ravinnoksi raaka-aineita, joissa maistuu puhdas, raikas ja mielenkiintoinen makumaailma.

Ruoka minun tavallani tehtynä on maukasta, värikästä ja ravitsevaa. Suurenmoiset juhlat koostuvat mieleenpainuvasta menusta, kauniista kattauksesta, iloisista vieraista ja hienosta tunnelmasta. Vaikka vieraita ei olisi paljon, juhlien järjestäminen vaatii paljon aikaa sekä ennen juhlia että juhlapäivänä. Pyydä tarjous makuelämykseesi ja anna minun järjestää tärkeä päiväsi.

Toivotan teille herkullisia hetkiä!

Terveisin Mari